Heb je ooit de vloer in een winkelcentrum opgemerkt? We zullen kijken naar een groot tegeloppervlak zonder voeg. Dan rijst bij ons de vraag hoe we een keramiek met een zeer groot formaat kunnen bevestigen. Keramische oppervlakken hebben over het algemeen een breedte van 30-60 cm. Natuurlijk kost het keramische installatieproces veel tijd en wordt het als minder efficiënt beschouwd. Beton cire beantwoordt al deze problemen. Door beton cire op de vloer aan te brengen, krijgt u een vloeroppervlak dat lijkt op keramiek zonder voegmiddel en dat het hele oppervlak van de kamer bedekt. Beton cire kan in de vorm van een concentraat zijn, zodat het gemakkelijk op het vloeroppervlak kan worden aangebracht. We hoeven alleen de betonnen cire op het hele vloeroppervlak te egaliseren met behulp van een flattener.

Het gemak verkregen door beton cire op de vloer te gebruiken

Beton cire is gemakkelijk toe te passen, zelfs voor mensen die nieuw zijn in de bouw. Door het gebruik van beton cire op de vloer hoeven we namelijk niet na te denken over de verhouding tussen cement en zand. Voor één pakket van beton cire-startpakket krijgen we geconcentreerd beton cire samen met gebruiksaanwijzing. Door beton cire te gebruiken, hoeven we geen andere componenten zoals zand en cement toe te voegen. Beton cire is niet alleen eenvoudiger in het applicatie proces, het is ook erg stevig en duurzaam. Het bestaande betonmateriaal op beton cire heeft wrijvingsweerstand, waardoor het relatief sterker is in vergelijking met keramische vloeren.

Het proces van het installeren van beton cire op de vloer

Het proces van het installeren van beton cire op de vloer duurt niet lang. De gebruikte apparatuur is ook gemakkelijk te verkrijgen. Wat we eerst moeten doen, is het voorbereiden van de materialen en apparatuur. De materialen die nodig zijn voor het aanbrengen van beton cire van Betonstunter.nl op de vloer zijn vloerpolijst gereedschappen, beton cire-meng gereedschappen, raskam, rolborstels en vloer vacuüm gereedschappen. Allereerst reinigen we het oppervlak van de vloer die de beton cire krijgt en maken deze vervolgens schoon met behulp van een vloerstofzuiger. Zorg ervoor dat de vloer stofvrij is. Vervolgens coaten we de hele vloer met een geconcentreerde primer. Nadat het oppervlak droog is, kunnen we beginnen met het storten van de eerder gemengde beton cire met behulp van een mengpalet. Nadat de betonnen cementlaag is uitgehard, kunnen we het afwerkingsproces starten met behulp van een vloer polijstgereedschap.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/